söndag 26 april 2009

Inte hunnit....
Asså det här med att blogga tar ju TID!! Har helt enkelt inte hunnit de senaste dagarna.....Man måste ju hinna leva lite emellan åxå..
Så här glada blev iaf Jenny å Rickard för tårtan i torsdags! Oj va ja kommer att SAKNA dom när dom drar till Norrland!!
Oj va mkt vi har hunnit med de senaste dagarna! I fredas kväll var vi inne i stan på Club Tribe Nelly å jag. (hade tänkt fota där, men Ellen har lagt beslag på kameran hela helgen eftersom hennes pojkvän Mattias från Varberg varit å hälsat på. Så nu har vi 1 miljard bilder på honom...) En drogfri club på Folkkungagatan som drivs av en församling som heter just Tribe. Där kan band lira och ungdommar hänga. Jätte schysst!

I lördags fortsatte vi att riva ut vårt gamla kök, rev lite väggar å så. På kvällen var vi på 25-års grillning vid Steningebadet. Daniel var det som fyllde och han hade fått ett fallskärmshopp av sin fru Sarah med vänner. Nice! När vi lämnade gänget efter uppäten fläskfilè ropade en av våra vänner Tommy;" nu är det FF hör ni" Ha! Maken å jag njöt aif av att åka hem å lägga oss i soffan. Nåja....
På fm idag var vi på en härlig familje gudstjänst i vår kyrka! Efteråt var vi bjudna på mottagning för Ivar Forsell,snart 8 månader, som barnvälsignades.
Sen drog hela familjen Agemo(utom Emil som är hos sin mamma) till stan och njöt av pulsen och vårvärmen! Käkade söndagmiddag på Fridays i Kungsan,jätte mysigt!
  Njuuter verkligen av att vara hela familjen tillsammans! Tittar runt omkring på föräldrar som jagar sina småbarn och njuuter ännu mer, av att barnen är så stora! Här har mina favoritkillar i livet, min man Mackan och vår 15-åriga son Noah,bytt huvudbonader med varandra....
Visst e dom fiiina!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar