torsdag 9 juli 2009

Senaste dagarna i bilder!

Jaha....då har vi iaf EN dator som funkar hjälpligt. Dvs om man sitter i trappan precis bredvid lilla "boxen". Inte helt lätt att få tid att sitta nån längre stund men just nu är det lungt, Noah jobbar med Mackan, Nelly sover och Ellen.......kom just in och vill ha datorn.....=)
Så nu får jag snabbt summera senaste dagarna utan dator! Bilden ovan är från ännu en husvisning med lillebror och hans lilla familj. Verkar dock inte bli nåt denna gång heller. Husen här i Stockholmstrakten är ju bara helt SJUKT dyra! Märks inget av nån lågkonjuktur....

I fredags hade vi lilla familjen Bergman på middag! Charlie, Rachel och Ezzie. Charlie åkte ju till Etiopien som missionär och träffade sin vackra hustru där!
Familjen Henriksson, med fasters favorit Zack, var också med.
Vi huserar fortfarande i svärparentesernas kök, men nu händer det saker i vårt eget, så om inte allt för länge kan vi ta emot våra gäster där! Sköööönt!!
Vackra Rachel med sonen Ezzie!
I lördags var det dax för Ellen och Ettans första tävling efter olyckan på Valborg. Även Ettans bästa stallkompis Chopper var där.
Första klassen gick super bra! De blev "dubbelnollade" vilket betyder att de hoppade felfritt utan att riva, samt under godkänd tid. Jätte kul!! Dom var SÅ duktiga! Nästa klass gick inte så bra.....
Ettan är jätte duktig på att hoppa och tycker att det är kul. Hon är en van tävlingshäst vilket märks när man kommer till en tävlingsplats; hon sköter sej exemplariskt och är hur lugn som helst. Tycker dock att det vore roligt om Ellen ställde upp med henne på nån dressyrtävling snart, det är ju faktiskt där hon har sin största talang och framgång. Hennes farsa är en mkt duktig och meriterad dressyrhingst som heter Guiness.
Har även hunnit med grillning med söta paret Tobbe å Carro. Dom behövde komma ut från storstan coh andas lite lantluft!

Carro har blivit lovad en kattunge av sin man när dom flyttat till hus. Det har dom ju nu, så hon har paxat en i nästa kull kattungar. Vi har ju 3 katttanter som kommer att förse oss framöver....
I måndags såg vi senaste filmen med Sandra Bullock. Trevlig" feel good-rulle"!
Mera regn och åskväder har det ju även blivit.  Cool bild eller hur!? Nu får jag inte sitta här mer för tonårsdottern...."mamma, sluta nu då!" Vi hörs=)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar