fredag 7 maj 2010

Dagens lilla loppisrunda!

Idag har jag varit i Röda korsets lilla butik på Södergatan i Märsta. Det är en fröjd att gå in där och bara njuta av atmosfären. Tanterna som jobbar där sitter och fikar oavsett vilken tid man kommer dit. Pratar och skrattar och låter sej inte störas av några kunder =)

Hittade lite bra "grejs" till TWAJS , bla ett jätte fint förkläde och ett gäng virkade lappar. Nattlinnet ovan var ju bara så sött så det kunde jag inte motstå! Svagt turkost passar det perfekt mot vår tapet i sovrummet, eller hur!? Det får helt enkelt hänga där på en galje och vara fint!
I eftermiddag skall jag åka iväg till Östergötland på årets loppisrunda! Vi är ett gäng tjejer som åker för att umgås och besöka så många små garage-och butiksloppisar som vi bara kan! Hoppas på att hitta lite kul till TWAJS så klart, om inte annat få ännu lite mer inspiration! Den börjar svämma över nu, så nästa vecka blir det att låsa in sej i ateljèn fr.o.m måndag morgon! Hoppas att du får en skön helg! Jag har så klart kameran med, så kanske det blir nån liten rapport från min tjejhelg =)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Måste bara fråga var ni har köpt den underbara tapeten. MÅSTE bara ha en likadan! Jag älskar dessa färger.
Älskar också att gå i Second Hand-butiker och på loppis.

Hälsningar Gudrun

Skicka en kommentar