tisdag 4 maj 2010

Lite inspiration i vardagen!
Som sagt, igår tog jag kameran och drog till stan! Bland det bästa jag vet att bara springa ut och in i skojiga butiker. När jag gör det för att fylla på kreativiteten för TWAJS så vill jag inte ha någon med mej. Näe, då vill jag kunna stanna 5 minuter i en butik och kanske 2 timmar i en annan. Ofta går det hela i ett tempo som bäst lämpar sej för bara mej.....=)
Bilderna ovan är från en butik i PUB-huset som heter Happy Color.
Riktigt skojiga och inspirerande prylar och möbler,som

gjorde själ för namnet! Bilderna bredvidär från Indiska. Mera färg!

Pastellrosa träskor från DRÖMBODEN i Märsta

Jag blev jätte glad när jag såg att R.O.O.M har "kommit tillbaka"! De har nya lokaler i PUB-huset. Blev dock lite besviken, inte alls lika schysst som förut. Oj va lokalerna gör mycket! Nu kändes det som vilken butik som helst....Nåja....Plåtskåpet ovan (svagt mintgrönt i verkligheten) skulle jag GÄRNA ha i våran hall, supersnyggt! För att inte tala om de pastellrosa badkaret på tassar! Awesome!

Lustigt ändå hur man kan bli inspirerad och få ideèr av sånt som egentligen inte har med saken att göra s.a.s Att ett hav av färgglada blommor på hötorget, ett knallturkost bord med svarvade ben, en rosa sammetssoffa eller en rostig gammal grind, kan göra att jag får lust att skapa ett nytt plagg! Bara att låta sej dras med i skapandeprossesen! Det skall jag göra nu! Jag städade min ateljè på fm, så nu skall här sys babykläder! Skall även prova en ny idè som jag fick igår....=) Hoppas att din dag känns inspirerande, vad du än fyller den med! Glöm inte att enkla saker i vardagen kan tjäna som inspiration! Det gäller "bara" att lära sej stanna upp ett ögonblick i stressen och se dem.....2 kommentarer:

hem sa...

Det syns att du har haft det roligt i storstan!
Vi tar en runda i varberg
också när du kommer hit!
:)
kraam annaleena

Anonym sa...

Jag håller med dig om att man behöver bli inspirerad och det förstår jag att du har blivit när jag tittar på dessa färgglada bilder. Måste gå in i den butiken i PUB-huset när vi åker ner till Stockholm om två veckor. Tack för tipset!
Hälsningar Gudrun

Skicka en kommentar