onsdag 17 november 2010

GE HUNDRA!

Jo......det är DETTA som jag jobbat med den sista tiden, så att jag inte riktigt kunnat prioritera bloggen! Min man och jag firade vårt 100-års jubileum i lördags: vi har båda precis fyllt 40 år och dessutom varit gifta i 20 år! Så, 40+40+20=100! Det hela gick av stapeln som en "insamlingsgala" för att få in pengar till starten av ett flickcentrum i Indien. Vi kände att vi har allt vi behöver, vi svenskar har ju det oförskämt bra, så varför inte låta nödlidande få glädje av vårt jubileum!? Sagt och gjort! Vi valde att sammarbeta med BLOGGFAMILJEN och församlingen ARKEN.

Makalösa värdar för kvällen var några av våra allra bästa vänner Urban och Lollo. Här med "insamlingsassistenten" Tobbe. Här har kvällen just börjat och gästerna får veta hur de kan vara med och bidra.
Det bjöds på Indisk dans!

God mat från FESTSPECIALISTEN i Märsta.

Istället för presenter till oss, så kunde gästerna ta med saker till en auktion som hölls, för att få in pengar till flickorna i Indien. Denna ljuvlig lilla karamell blev min för 800 kr!

Här ges en delrapport på insamlingssumman.

Min käre makes gamla "pojkband" TSP, hade reunion. Här har vi sångaren och vännen Tommie Sewon.
Kvällen varvades med mer eller mindre galna inslag, här har vi "Yngwie Malmsten" in action, och olika utmaningar för att få in pengar. Vi fick en FANTASTSIKT lyckad kväll!

Slutsumman för kvällen blev makalösa 40.020 kr! Sedan dess har det ökat ytterligare, så idag skall jag sätta in 45.342 kr på Bloggfamiljens 90-konto. TACK alla som var med och gav i lördags! Vi är fortfarande mållösa av eran generositet! (Flickcentret i Calcutta kommer du att kunna läsa mer om framöver, eftersom TWAJS kommer att fortsätta sammarbetet med Bloggfamiljen och Arken)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar