tisdag 20 september 2011

ÖDE

 Jag delar min sons "intresse" för ödehus och övergivna lokaler. Han ser samma som jag, fast genom sin kamera; en cool miljö och snygga bilder. Dessa bilder har han tagit i en övergiven industrilokal. (näe, det fick han INTE för sin mamma)
Själv ser jag den perfekta lokalen för en cool butik eller ett schysst showroom! SÅ snyggt man hade kunnat göra. Eller den ultimata miljön för att plåta en klädkollektion. En som är helt miljövänlig, sydd i återanvända tyger och där varje plagg är unikt......Hm...dock kanske inte aktuellt precis just nu, eftersom jag för tillfället jobbar på en kollektion för baby/nyfödd. Men annars. Klockrent!

4 kommentarer:

Anonym sa...

God afton,Mallen,coola bilder,öde,ödet,ödehus,vilka lustiga ord i svenska språket,annat är det på finska...toppenord ju..hihi...Snälla du,kan du fråga din man,om han kan tänka sig,att ha en 17-årig snäll,sympatisk,cool,plikttrogen praktikant,som studerar vatten,ventilation,sanitet?Vecka 41 troligtvis, och sex veckor framåt.Sleep well,kram: Päivi

jenny sa...

Jag ser det också, delar mer än gärna hyra med dig!!!

twajs sa...

Haha! Jaa du Päivi....annat är det på finska....;) Jag skall kolla med Mackan om praktikant. Eller hur Jenny! Kanske en vacker dag:)

Michel Declercq sa...

HUUUUR COOOL som hellst. You talk to me...we do butik och konstgalleri.

Michel

Skicka en kommentar