fredag 16 september 2011

Vem är du??

Ja, nu syftar jag inte på vår ponny Elvis i bild. Även om man lätt hade kunnat ställa samma fråga till honom efetr att han varit på rymmen igår......Det är helt ok att skratta åt denna "nypermanentade" stolle! (Fast de som tog på sig att frigöra honom från alla kardborrar skrattade inte lika hjärtligt) Eller "sekelskiftesdommare från Storbritanien" som någon tyckte att han såg ut som. Nåja, jag syftade mer på dig som läser min blogg! Vem är du egentligen? Är det fler än Annaleena, Päivi och Marie som läser tro? Det vore SÅ kul om du också ville skriva en liten hälsning/kommentar emellanåt! Jag är så nyfiken på vem du är! Kan du inte skriva en liten rad och berätta! Så länge vill jag passa på att önska dig en fantastiskt skön helg i solen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår,att du vill veta,vilka är de alla,som läser din blogg!Kan hända,att folk är bekväma av sig,ids inte kommentera.Själv fullkomligt njuter jag av att kommentera.Kramkram

Y sa...

tror jag kommenterat några gånger när du sytt dina vackra barnkläder. Återvinning när den är som bäst!

twajs sa...

Jag veeeet;) Jag är själv inte så bra på att kommentera andras bloggar tror jag.....Egentligen är jag inte ute efter kommentarerna, utan mer få veta lite om er som läser;) Jag får göra en lite mer detaljerad efterlysning tror jag....Y; va KUL att du skrev nu, så att jag hittade DIN blogg!! Hade inte sett den förut! Måste missat ditt inlägg förut.....Jätte roligt att se allt det fina du gör! Mysig blogg!

Skicka en kommentar