lördag 19 november 2011

"ASFALT OCH BETONG"

 Flera har hört av sig och undrat över pris på sjalarna.  Så här kommer lite fler bilder och informationen att de kostar 350 kr/st. Plus frakt. Det går bra att mejla mig här i webbutiken så skickar jag! Vill du slippa fraktkostnaden så finns de ju även i butiken i Märsta.
 De är alla sydda i färgat linnetyg med gamla spetsar som åkt med i samma "bad". Namnet, "Asfalt och betong", kommer av att det helt enkelt såg ut som det när jag började klippa i tygerna.....
 Jag har även sytt väskor som passar till, så jag tänkte visa även dem här om någon dag. Perfekt julklapp eller present till en vacker kvinna! Samtidigt är du med och bidrar till flickhemmen i Nepal. 20 % av värdet går till att rädda unga flickor från sexslaveri. Min älskade mamma har landat i Katmandu idag, så det kommer jag få anledning att skriva mer om framöver. SÅ spännande! Nu kommer snart middagsgästerna, så jag måste rusa! Ciao!

1 kommentarer:

Marie - Systrarna sa...

Hej Mallen! Vet inte om du sett att jag svarat på ditt mail? Det funkar i alla fall för oss att ta med stolarna, så vet du det!
Tack för prisuppgiften. Tror att jag måste se sjalarna in real life, för att välja en favorit.. Men "har ju varit på väg till Märsta second hand" jättelänge nu. Så plötsligt händer väl även detta... ;-)

Skicka en kommentar