tisdag 21 april 2009

Releaseparty!





Igår kväll var vi på releasefest på Scandic Hotell Malmen! Vår kära gamla Tommie Sewon släppte nya och gamla alster! Bla en samlingsskiva från "Tommie Smajls-tiden"!
Han är en fantastisk låtskrivare, ingen är oberörd av hans texter och låtarna sätter sej verkligen! Det är bara så SORGLIGT! Man står med en klump i halsen hela tiden....
Det var SÅ roligt att träffa gamla vänner från tiden då min man Mackan å grabbarna körde "tommie smajls poporkester". Många hade vi inte träffat sedan dess, på typ 15 år....

Här är en bild på mej och min käre Ubbe, som jag tack å lov träffar lite oftare!! Han och hans lovely hustru Lollo är några av våra allra närmaste vänner! Gammal kärlek som inte rostat under åren =)

Micke å Camilla är några andra av våra närmsta vänner. Här är vi utanför "Grill" på Medborgarplatsen efter skivreleasen.
                                                                                                                               


Vår yngsta dotter Nelly (med sällskap av sin snälla storebror Noah) hade varit på tjejskejtingen på "Frysen",så dom kom också lyssnade en stund på farbror Tommie =) efter det.
Hade dock hellre lyssnat på artisten som gick på scenen efter Tommie;"Flo Rida" (tyckte det stavades så på affischen)



See ya!



























































0 kommentarer:

Skicka en kommentar