torsdag 30 april 2009

Världens främsta kirurg!

Då va vi hemma igen från Ackis. Åkte hemifrån kl 06 imorse. Var där kl 6.45 som bestämt. Nelly fick duscha å ta på sej landstingets tjusiga skjorta å trosor....8.10 va hon sövd (tack å lov att vi kunda va med både Mackan å jag. Gillar inte å va med när hon somnar inne på operation =(
Hela undersökningen tog 1 timma. När vi varit på uppvak 1 timma till fick vi komma upp t avdelningen å kolla så att hon kom igång med kisseri och mat. Träffade läkaren som var jätte nöjd med det man sett. Vi frågade om Göran Läckgren,som gjorde den stora operationen för 10 år sen, fortfarande jobbade kvar. Då visade det sej att han varit med vid undersökningen, så man gick och hämtade honom. SÅ ROLIGT att träffa honom igen efter alla år!!!! Kändes som att krama om en gammal släkting. Han är en av världens främsta kirurger inom det område Nelly opererats så det märks att han har hög status bland personalen. Innan Nelly föddes fick jag en profetia över barnet som låg i magen, att vi inte skulle vara oroliga eftersom vi skulle få" den främsta läkaren"! Det var en väldig bekräftelse på Guds omsorg i hela karusellen kring Nellys födelse å sjukdom, när vi fick veta att han som skulle operera henne var den främsta och mest rutinerade. En sköterska berättade att han egentligen är ålderspensionär i höst, men att han älskar sitt arbete så mkt att han kommer jobba kvar längre!
(Vi tog lite bilder , för att Nelly skulle kunna kolla efteråt. Men dom vill jag inte lägga ut till allmän beskådan. Det får finnas gränser på blottläggandet =)

Om en stund drar vi hela familjen (!) till hela familjen (!) Näsvall och firar Valborg!( Med ett gäng tonåringar i båda familjerna är det inte ofta som vi får ihop allihop längre....) Käka gott tillsammans å sedan dra till nån brasa i Huddinge. 
Ha en trevlig Vaborg i solen vänner!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar