fredag 1 maj 2009

Ellen i ambulanshelikopter!

Jaa....vi han komma hem med Nelly från Ackis å va hemma ett par timmar. Sen fick vi åka tillbaka igen vid 17.15-tiden. Macka å Ellen i ambulanshelikopter och jag efter i vår bil.......
Ellen skulle ta in alla hästar innan vi åkte till Näsvalls och firade Valborg. Tog 2 åt gången för att det skulle gå snabbare. Väl inne i stallgången med två av dem, den ena framför sej och den andra bakom, står det en 3:e häst uppbunden i gången. Hästen som går framför Ellen måttar en spark mot häst nr 3, som istället träffar Ellen rätt i ansiktet. Hon flyger med huvudet före rätt i betong golvet(tack å lov att hon av nån anledning inte tagit av sej hjälmen efter ridturen....) och tuppar av!
För att göra en lång historia, och  natt på akuten, lite kortare så har Ellen fått komma hem över helgen med kraftig hjärnskakning och underkäken av på 2 ställen. Svullnaden måste gå ner innan de ev opererar på KS på måndag. Skall dit på måndag morgon.
Hon har haft väldigt ont idag och redan tröttnat på att bara kunna dricka flytande......På 6 veckor (!!!!!) får hon inte tugga!

Ändå är vi SÅ tacksamma att det gått så bra! På fm brast det för både Mackan å mej när vi börjar förstå hur illa det kunde gått.....Som läkarna sa så är det ett mirakel att hon inte fick ngra inre blödningar i skallen eller brott på nacken!
Tack universums Gud!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar