söndag 17 maj 2009

Jaha...då har jag tillbringat några timmar på akuten igen.....Den här gången med Nelly! Hemma på Bromsta gård hade vi precis dukat fram kaffe och rabarberkaka. Mackans syster Pirjo och hennes kille Stefan hade just kommit på besök. De var uppe i Stockholm över helgen, annars bor de i Varberg. Då ringde min mobil, det var Åsa från Nellys skejtläger som berättade att de var på väg in till akuten med Nelly och en ev. bruten handled.....Jaha, bara att slänga sej i bilen!

För ganska exakt 1 år sen åkte hon i samma ramp, gjorde samma trick, ramlade på samma sätt, landade på samma handled, på samma arm....4 timmar senare åkte vi från Ackis med samma färg på gipset som för ett år sen.....Suck!! (det sista jag sa till henne i fredags var att hon MÅSTE ha sina handledsskydd hela helgen. Dom hade dock legat kvar i ryggan...)
Skall tillbaka till motagningen om 2 veckor och ta nya bilder. De misstänker att båtbenet är av, vilket tydligen är svårt att se direkt på röntgen. OM det är det så blir det gips i ytterliggare 6-8 veckor, annars kan vi ta bort det om 2.
Kameran är fortfarande i vild strejk, så inga bilder....
Nu skall jag gå och ha en mysig fika med hela familjen samlad igen, efter helgens spridda vindar. Mackan är just och hämtar Noah vid pendeln i Märsta. Han å kompisen Felix har kommit hem ifrån Hallstavik där F mamma bor.
See you girls!

2 kommentarer:

hamrenorov sa...

Men KÄRA NÅN!!!m Familjen Agemo nu räcker det väl ändå med sjukhusbesök?!? Hälsa den stackars olycksfågeln ifrån Hamréns. Kramar

victoria sa...

Hur har ni det i Bromsta sjukstuga?

Stackars Nelly, hoppas att det onda går över snabbt. Må gott, tänker på er <3

Skicka en kommentar