söndag 28 februari 2010

Tillbaka till verkligheten......

Kl 06 lokal thai-tid imorse, stod vi charterturister snällt på led, för att checka ut från hotellet. Maken å jag är rätt resvana, men som sagt nybörjare i charterbranchen. Därför var vi lite "bekymrade" (eller inte) över att frukosten började serveras först kl 07 och vi skulle sitta på transferbussen kl 06.30.....hm.....Som tur var så frågade Mackan i receptionen kvällen innan och fick veta att vi skulle få frukostpaket samtidigt som vi checkade ut på morgonen. SÅ KLART! Inte behövde vi tänka på det...heller....Så här kommer en lättad turist med frukostkartongerna =)

Jag bjuder på denna hemska tröttbild när den goda (?) frukosten packas upp. Kl är 06.15 och det är redan 28 grader i skuggan. Flyget går kl 9 lokal tid och 12 timmar senare kliver vi av hemma på Arlanda. 2 plusgrader och slask! Blä!
Nu står resväskorna i hallen på Bromsta igen.....Semestern är över för denna gång. Jag kommer dock låta dej njuta av bilder från semesterparadiset lite nu å då framöver. Det kan vi behöva i detta eländiga vinterväder!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar