tisdag 24 augusti 2010

Spänning i luften!

Ahhh! Kom just från ett JÄTTE SPÄNNANDE affärsmöte! Ojojoj! Nu kan det snart hända saker! Jag önskar att jag kunde berätta för dej, men jag måste tyvärr vänta. Min höga ålder (japp, jag fyller 40 i höst =) har lärt mej att inte läcka innan allt är klart. Särskilt när det gäller stora visioner och tankar, så tror jag att man skall hålla det för sej själv. Det är lätt att slås ner av människors oförmåga att "tänka utanför lådan"......Själv har jag svårt att klämma in mej i ett fyrkantigt tänkande, så jag småskuttar redan där jag sitter! SPÄNNANDE!!


Undertiden saker och ting "kokar i grytan" s a s, packar jag klädleveranser uppe i ateljèn. Jag passade även på att städa upp lite där igår. Jag hade jätte stressigt att bli färdig med saker och ting före semestern, så nu när jag kom hem så såg det ut som en mindre katastrof! Jag måste komma på nåt fiffigt sätt att återvinna de driver som uppstår av tygrester och trådar på golvet. Hm...va skulle man kunna producera av det måntro?? Jag får återkomma i ämnet. Till sist vill jag skicka med dej mitt eget visdomsord för dagen; "VÅGA TÄNKA STORT!"3 kommentarer:

Hem sa...

Lav, Annaleena

Anonym sa...

Använd "SOLVY" till trådrestena och småskräpet... Verkar jättekul att använda och du får personilga "märken" till käderna!
/Rode

Camilla sa...

vad spännande med nya utmaningar o projekt!!! önskar dig stark framgång! kram WELLNESSbyCamilla:)

Skicka en kommentar