söndag 4 mars 2012

Alltså, varför vänta till imorgon? Med tanke på att jag inte bloggat så frekvent sista tiden så borde jag inte tröttat ut er.....? Så håll till godo med lite fler bilder från vårt hem redan idag! Jag har nu förflyttat mig från "Vasaloppssoffan", till läshörnan ni ser i bild i inlägget nedan. Soft dag.

Jag blev så inspirerad av alla nya bloggar jag hittat idag! Bla Creando som hade den stora snällheten att lämna ett litet spår här inne hos mig! Tack! Det blir ju så mycket roligare att skriva då. När man lixom får lite feedback. Två andra som är bra på att uppmuntra, genom att skriva en liten kommentar, är Sofia och Marie! Tack fina systrarna! I ärlighetens namn så är jag själv ganska usel i ämnet. Men genom att jag ansträngde mig lite idag så fick jag minst en ny läsare på köpet! Nice!
Insåg även, genom mitt plötsliga infall att ta lite bilder på vårt hem, att det var väldigt nice. Att plåta hemmet menar jag. Man kan ju vinkla precis hur man vill. Och sedan bara "klippa bort" det man inte vill ha med. Omålade lister (nåja, en och annan finns kvar såg jag) tvätten i hörnen, pappershögarna.....Vips så tror alla att man bor i det perfekta hemmet! Jag kommer att fortsätta leda dig i den tron. En annan dag. Inte mer idag, jag lovar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heeej
Jag har mailat dig en fråga =)
Kram Johanna Vintage

Marie - Systrarna sa...

Hej söta du! Såå fint ni har det! Har scrollat igenom alla bilder med ett stort leende! Gillar't! Vill se meeer...
kram/Marie

Anonym sa...

Heeej
Blir ju så ivrig att fråga=))) Osäker på om mailen kommer fram...skulle du vara intresserad av att vara med i ett hemma hos reportage för någon inredningstidning?
Maila mig i så fall på johanna.flyckt@hotmail.com
Stor kram Johanna (vintage)

Sofia sa...

Hallojj!!!
Så roligt att få se lite från ditt hem!
Ursnyggt!!! måste jag säga. Gillar verkligen din blandning av lantligt, vitt, rått och industri...
Köket är så snyggt, mycket coola prylar där....
Ser att du som jag gillar gamla burkar....
Ha det bra i dag! Och jag blir också jätte glad när du kommenterar hos mig!
Kramis Sofia

Skicka en kommentar