söndag 4 mars 2012

Home sweet home!

Bla här, i vår relativt nya läshörna, kommer jag att tillbringa denna sooooliga söndag. Halsont och kroppsvärk skall motas med lite shyssta inredningsblaskor, citronvatten och mycket kaffe! Har inte tid att vara sjuk i veckan. Iallafall inte i slutet då jag har ett spännande möte inför kommande jobb! En annan har ju lixsom gått och blivit rekryterad. Jajamensan. Detaljerna kommer.
Vårt rara lilla sovrum. Trångt och mysigt! Lite trixigt bara när gubben och jag skall väja kläder och klä på oss samtidigt.....Långt(?) framskridna planer är dock att ta ner väggen in till gästrummet och ta bort taket upp till nock. På så sätt få lite större svängrum. Vilket århundrade som helst.
Dagens sista bild blir en liten lockelse inför kommande bilder från vårt kök! Vill dock avsluta detta inlägg med en liten "ursäkt" till alla ni fantastiska inrednings/fotobloggare där ute! Fotografering är inte något stort intresse för mig som ni redan märkt! Då var det sagt. Trots det fortsatt glada tillrop från mig ifrån Vasaloppssoffan! Trevlig söndag på er!

2 kommentarer:

creando sa...

Oh my! Vilket hem! Jag är såld och kommer tillbaka. Vilken tur att du lämnade spår hos mig :)

Kramar Kicki

twajs sa...

Haha! TACK;) Välkommen åter!

Skicka en kommentar