måndag 15 juni 2009

Hopp om nytt kök!


Nu har arbetet med vårt nya kök tagit fart igen! Har stått tomt och utrivet i 1 1/2 månad nu...Tur att vi kan husera i svärparentesernas, skall dock bli skööööönt att slippa springa mellan husen! Har blivit alldeles för lite kaffe i sängen på sistone.....


Så här såg det ut innan. Härliga luckor från 1978, som alla började hänga på 3 kvart....Är så GLAD att förra ägarna inte gjort nåt åt eländet sen dess. Då hade det förmodligen varit nåt tråkigt 90-tals kök från Ikea, som man inte haft mage att riva ut för att det varit för nytt. Nu kan vi göra det med gott samvete och få det som vi vill. Kanske så här:
Näe, för färglöst och tråkigt.......
Den här stilen gillar jag! Gammalt å nytt i en skön blandning. Vitt och pasteller tilltalar mej också!
För rörigt.....
Ljusblått (syns dåligt på bilden) kök med rosa kakel! Schysst!
Coolt 50-tals kök. Kvänum har ett liknande gråblått som är jätte snyggt. Passar dock inte i vårt hus....
Coolt och färgglatt amerikanskt 50-tal! 
Mmmmm, svårt vad man skall välja......En skön mix av alltihop kanske.....Inte för romantiskt, inte för stramt. Gammaldags med coola detaljer.......Jaa, vi får se....

3 kommentarer:

Daniela sa...

kör ett kök i grönt gult o rött hahaha cooolt ju

victoria sa...

Det kommer att bli hur bra som helst - du är ju grymt stilsäker! Längtar redan efter alla middagar som vi kommer att bli bjudna på i ert nya kök :)

Daniela sa...

JAg ska oxå bjuda in mig på en massa middagar hemma hos er... i ert nya kök...ha det helt i vitt o släpp Nelly o Noah lösa me sprejburkarna i högsta hugg... det är nog den absolut bästa lösningen!!!

Skicka en kommentar