tisdag 16 juni 2009

Skejtprinsessans födelsedag!
Idag har vi firat Nellys 12 års dag! FÖRSTÅR inte hur det kan gå så fort????
Tycker att det känns som häromdan som vi såg vår lilla tös för första gången! Precis som syskonen så hade hon kolsvart hår när hon kom ut och precis som syskonen så tyckte barnmorskorna att det var den SÖTASTE bäbis dom sett på länge! (jag tror INTE att det är nåt dom säger till alla nyförlösta!!!) De 2 som var med på Nellys förlossning hade 4 respektive 5 pojkar, så dom kunde inte slita sej från våran lilla prinsessa. Dom stannade kvar och turades om att hålla henne en lååång stund, skrattade även gott åt pappan som somnat med öppen mun, på en av britsarna....(Kunde nästan tro att det var HAN som klämt ut henne!)

Nelly! Jaa....hur skall man beskriva henne.......
Hon är den av våra barn som är mest bestämmd. Hon vet precis vad hon vill och är inte lätt att rubba! Syskonen kunde man, när de var små, avleda ganska smidigt (som man oftast kan med småbarn) om det var nåt de ville göra/ha som inte gick. Då fick man dem snart på andra tankar, men INTE Nelly. Hon har alltid gått sin egen väg och bryr sej inte mkt om vad andra tycker om den....När hon gick i förskolan så berättade hennes "fröken" att hon jobbat som förskollärare i 25 år, men aldrig träffat ett barn med sådan stark integritet som Nelly =) Näe, det har aldrig varit nån ide att "flirta" med henne.....
Nelly är lik sin pappa på det sättet att hon verkligen gillar att NJUTA av livet! Hon har ända sedan hon varit liten gillat att smaka på ny mat och oftast blivit förtjust =)
Hon har en skön humor och en enormt stor konstnärlig gåva! Hon sitter i timmar och "skissar" eller hänger vid "famet" i Märsta, eller i egna målarhallen på Bromsta, och sprejar graffitti.
Fotbollen har varit en stor del av hennes liv. Fick träna med tjejerna som var 2 år äldre, för att hon var så bra! För tillfället (?) har hon dock bytt fotbollen mot skejtboard.
Vi ÄLSKAR dej Nelly och önskar dej ett härligt år som 12-åring!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar