fredag 26 mars 2010

MAMMA-KVÄLL PÅ JUNIBACKEN!

Här är fina Linn Wågberg, som arrangerar "Mamma-kvällar"! En eloge till henne för ett jätte fint arrangemang!


Denna gång var eventet på Junibacken. Oj, det var LÄNGE sen jag var där......
Åhh, det är ju så mysigt! Blir avis på dem som fått vara med och bygga upp miljöerna där!


Kvällen började vid entrèn till sagotåget, med bubbel och snacks. Här är världens goaste mamma, med bubbel i form av Ramlösa =)


Efter sagotåget, där man tyvärr inte får fota, så var det shopping-torg uppe vid Villa villekulla
. Butiker som "Syster Lycklig", "Fröken söt", "Björk and Berries" mfl sålde sina produkter.Här får mamman prova en olja till sitt hästtagel till hår. En frisersalong vid namn "Zlitage" visade produkter och gjorde hårupsättningar.Vilken hysteri det blir så fort man får handla något billigare =)


Efter ca 1 timmesshopping (jag köpte 3 böcker, bra va! Skall visa dej senare, och berätta om dem) var det dax för Paella i Junibackens restaurang. Jätte fint dukade långbord och SUPER god mat! Det var verkligen en glad överraskning, att maten smakade så gott! Inte en självklarhet vid större tillställningar vill jag nog påstå.....

Under tiden vi åt fick vi njuta av Louise Hallins klokskap! Jag skulle kunna skriva ett lika långt inlägg till om henne, köpte hennes bok, som jag började läsa direkt på pendeln hem igår kväll! Jaa......vilken kvinna! Hon har verkligen belägg för det hon säger, dessutom! Gå gärna in på hennes hemsida och läs mer! En gedigen utbildning får man säga! http://www.louisehallin.se/

Vid kaffet, senare under kvällen, var det dax för denna sköna kille! Jardel Oliveira de Sousa med egna företaget "High heel school". Han visade oss skräckexempel på hur man INTE skall gå i höga klackar, och lärde oss sedan knepen att gå elegant. Han var verkligen superduktig! Han gick i sky höga klackar, snyggare än vilken catwalk-modell som helst! Honom skall vi anlita på nästa Modeshow i Märsta!
Som sagt, jag kommer att ha anledning att återkomma till denna kväll! Hoppas att du tar tillfället att höra Louise Hallin på nästa mamma-kväll den 22 april. Då kan du även handla från TWAJS! Anmäl dej på http://www.mammakvall.se/ Vi ses där!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar