onsdag 11 januari 2012

Har du plåtat i ditt hem idag?

Snodde just denna underbara bild från min mammas blogg "Nepals prinsessor". Äntligen har de första tjejerna sytt klart sina älskade väskor! Ingen kan ta miste på deras stolthet och glädje! Kanske blivande sömmerskor för Twajs? Jag vet inte om du minns tidigare inlägg, med bilder på mamma och mig, när vi tillbringade några dagar i min ateljè för att klippa till väskor!? Mamma fick aldrig med sig dem. På Arlanda visade det sig att packningen var för tung, så då bestämde vi att hon fick köpa tyg på plats i Kathmandu.....De blev ju jätte fina! Ibland kan jag inte låta bli att slås av vilka olika världar vi lever i. Jag har just surfat runt på diverse foto/inredningsbloggar. Suuuuperfina bilder! Visst! Och? Vi lever i en utseendefixerad värld! Både när det gäller oss själva och våra hem. Svensken ändrar, köper nytt, målar om och bygger ut. Allt plåtas såklart. Bilderna läggs på bloggen och läsarna kommenterar. I bästa fall. Och? Nä...slutpredikat. Det var bara en liten spontanfundering så här i cyberspace. Jag ser SÅ mycket fram emot min resa till Nepal om ca 10 dagar. Undrar vad folk lägger sin tid på där......

2 kommentarer:

Sofia sa...

Ja du , vi är bra bortskämda här i Sverige!!!
Ganska ofta som jag irriterar mig på allt man tydligen mÅSTE HA! Jag menar nytt hus, ny bil och diverse nya teknik-prylar mm mm.... Vi har inget av det och är lika glada för det ( kanske gladare för vi slipper dyra lån....). Nog babblat om det, men visst stör man sig.
Underbart att se hur glada tjejerna ser ut över dessa väskor!!!
Du får ha det så gott på din resa....
Kram Sofia

twajs sa...

TACK Sofia! Det skall jag verkligen ha! Det skall bli SÅ spännande! Hoppas kunna lägga upp endel bilder här på bloggen, när elen funkar....;) Kram tillbaka till dig!

Skicka en kommentar